Over Zaal

Het nieuwe adviseren

Zaal Consultancy

Met oog op de toekomst

Een meerwaarde voor organisaties als u meer wilt leren over risicomanagement, cybersecurity en informatiebeveiliging binnen uw organisatie.

Informatiebeveiliging

Risicomanagement

Zaal Consultancy

Met oog op de toekomst

Een meerwaarde voor organisaties als u meer wilt leren over risicomanagement, cybersecurity en informatiebeveiliging binnen uw organisatie.

Informatiebeveiliging

Risicomanagement

Anderen helpen, van dienst kunnen zijn en mogen leren… daar ligt de motivatie.

Ik had al enkele jaren ervaring in de verzekeringen toen ik twintig jaar geleden terug keerde na een jaar buitenland. (Spaanse taal geleerd in het prachtige Sevilla, om daarna op de Canarische eilanden te mogen werken)

Nog voor ik in Nederland was vroeg mijn oude werkgever in de verzekeringen of ik na aankomst in Nederland direct terug wilde komen -op tijdelijke basis-. Het kantoor ging samen, maar op een kantoor was de personele bezetting zo krap, dat er nog voor enkele maanden iemand nodig was, ze dachten (weer) aan mij. Met heldere afspraken waren we er snel uit; Het contract liep tot het kantoor dicht ging (zes maanden) en ik mocht voor deze periode solliciteren en eventueel eerder weg wanneer gewenst.

Voor zowel het bedrijf als voor mij een win-win situatie. Hier is feitelijk de basis gelegd voor mijn verdere carrière.

Na een korte “vaste baan” met het schuiven van dossiers bij een verzekeraar, ben ik de “projecten” ingegaan. In eerste instantie enkele jaren in dienst bij een detacheerder, maar daar ontbrak de vrijheid om “nee” te kunnen zeggen tegen opdrachten en zelf de hand in mijn ontwikkeling te krijgen. In 2009 ben ik uitsluitend nog voor mijzelf verdergegaan.

Sinds 2006 doe ik tijdelijke opdrachten op het gebied van risicomanagement, verzekeringen en compliance. U bent hier waarschijnlijk gekomen vanwege mijn assurantiebemiddelingsactiviteiten welk afgelopen jaar zijn opgestart.

Enkele jaren geleden is daar –vanwege een meer dan grote interesse op de achtergrond– ook informatie-, en cybersecuritymanagement bijgekomen. Met de huidige actuele kennis van dit onderwerp in combinatie met de bekende technieken (CISM) en het afgeronde Premaster Risicomanagement aan de Universiteit van Twente heb ik nu de kunde, mogelijkheden en flexibiliteit om te schakelen op momenten dat het bij bedrijven nodig is.

Maar ook wanneer de wens aanwezig is duidelijkheid te krijgen over risico’s, de gevolgen en maatregelen is er de mogelijkheid om een totaalpakket aan risicomanagement te bieden.

Opleidingen en certificeringen:

  • Risicomanagement (PreMaster) – Universiteit Twente
  • Register adviseur Inkomensverzekeringen – Avans+
  • Gevolmachtigd agent verzekeringen – NIBE-SVV
  • WFT-vermogen, Inkomen, Schade Zakelijk – NIBE-SVV

Voor 2020 is het de bedoeling dat ook het CISM-certificaat behaald gaat worden.

× Available from 09:00 to 17:00